Beneficiile ciclismului sunt atat de multe, incat bicicleta a devenit cel mai in crestere mijloc de transport din lume. Faceti cunostinta cu ea si alaturati-va tendintei.

Pedalatul este la moda. Este economic, distractiv si este un plan ideal de impartasit cu prietenii, partenerii sau familia. In plus, aceasta are avantaje deosebite pentru corpul dvs., deoarece este una dintre cele mai complete activitati fizice. Va spunem care sunt avantajele mersului pe bicicleta pentru a intelege de ce atat de multe orase promoveaza ciclismul si ne invita sa participam la aceasta tendinta globala.

In plus, virtutile bicicletei depasesc caracterul personal. Ea reprezinta un mijloc de transport ecologic care nu genereaza daune asupra mediului, contribuind la niveluri mai scazute de poluare.

Beneficiile mersului pe bicicleta

● Beneficiile de a merge cu bicicleta in fiecare zi sunt multe, deoarece ciclismul este un sport foarte complet. Cunoasterea beneficiilor poate fi un stimulent deosebit pentru a schimba unele obiceiuri si a inlocui masina pentru a ajunge la locul de munca, la facultate sau pentru a opta pentru o plimbare.

● Mersul pe bicicleta slabeste: bicicleta este un aliat puternic atunci cand vine vorba de combaterea greutatii si a diabetului. Permite arderea a aproximativ 300 de calorii intr-o jumatate de ora de pedalare intr-un ritm linistit, si chiar mai mult daca mergi mai usor. Potrivit Școlii de Sanatate Publica din Harvard, ciclismul de doar 5 minute pe zi poate ajuta femeile sa scada in greutate.

● Intareste corpul: bicicleta intareste muschii, imbunatateste pozitia si previne durerile de spate. Este ideala pentru picioare puternice, tonifiate si are rezultate excelente pentru fesieri si abdomen.

● Reduce abdomenul: bicicleta ajuta la imbunatatirea aspectului nostru fizic. Pedaland in fiecare zi, vom obtine un abdomen plat si un corp mult mai tonifiat. Este foarte buna pentru a lupta impotriva celulitei deoarece imbunatateste circulatia.