Va spunem care sunt cele mai bune si mai moderne mijloace de transport ecologic care, datorita designurilor lor bune si caracteristicilor avansate, va pot facilita deplasarea in fiecare zona a orasului:

Biciclete electrice Raleigh E Bike R26

Aceasta bicicleta atinge o viteza de 30 de kilometri pe ora si, pentru a face lucrurile mai usoare pentru ciclist, are o placa indicator de incarcare mini cu selector cu trei trepte (low, medium si high). Ea are, de asemenea, un senzor in caseta de pedala care detecteaza miscarea picioarelor pentru a permite functionarea motorului.

Bateria sa este amplasata in suportul pachetului si dureaza intre 4 si 5 ore pentru a se reincarca complet, atingand un interval de 40 de kilometri. Acestea sunt detasabile in cazul in care trebuie sa transportati bicicleta, care cantareste 24 de kilograme datorita cadrului sau, iar piesele sunt din aluminiu.

Skateboard electric S13 Sport One Wheel cu Bluetooth

Valurile marii sau pantele cu zapada ale unui munte … Totul poate fi sub picioarele noastre cu Skateboard Electrico S13. Cu o singura roata centrala, motor electric de 500 W, senzor giroscopic si sistem de inclinare de pana la 18 grade, a fost proiectat pentru a fi utilizat fara complicatii si pentru a va deplasa repede in orice oras.

Cu luminile sale LED pe partea frontala si pe flancurile laterale, se pare ca are o viteza maxima de 18 kilometri pe ora. Reincarcarea bateriei este foarte simpla si dureaza doar 1 ora. Datorita sistemului sau de conectivitate Bluetooth, puteti sa sincronizati smartphone-ul cu Skateboard-ul, care are doua difuzoare pentru a va bucura de muzica buna in timp ce navigati.

Segway Airwheel S3 Electric Xiaomi Ninebot

Cu o autonomie de 45 de kilometri si o viteza maxima de 18 km / h, Airwheel S3 are tot ceea ce este necesar pentru ca traseele urbane sa ajunga la o alta dimensiune. Datorita conexiunii Bluetooth, va permite sa ascultati muzica si sa controlati fiecare element prin intermediul ecranului digital incorporat.

Forma ghidonului acestui tip de scuter segway electric a fost special adaptata pentru a preveni leziunile provocate de vibratii sau impact cu obiecte, cum ar fi pietre sau denivelari care pot fi prezente pe suprafata terenului.

Skateboard-uri electrice

Un skateboard electric este modalitatea perfecta de a face excursii la sala de sport, la locul de munca sau doar pentru a va distra si relaxa in jurul parcului.

Practic, este un skateboard care a evoluat prin adaugarea unui motor electric la functiile sale. Exista multe optiuni si preturi disponibile.